29.04.2024

Знімали пряму трансляцію зі ставка: деталі моторошної трагедії на Бучаччині

Креатор буд

Потрійна трагедія на Тернопільщині.  Трьох школярів, які 28 січня вийшли з дому та не повернулися, знайшли мертвими. Тіла хлопчиків виявили у ставку біля села Переволоки, що на Бучаччині. Упродовж двох днів поліція та рятувальники разом із односельчанами шукали зниклих. На жаль, уникнути трагедії не вдалося. Подробиці – у матеріалі.

Родичі загиблих школярів кажуть, діти йшли гратись, обіцяли, що гулятимуть у центрі села. Але ввечері додому так і не повернулися.

Один із загиблих – Богдан, хлопець приїхав в гості до бабусі у село. Жив у Тернополі, вчився в 21 школі. Вчителька Наталія Орос розповідає, Богдан був слухняним та чемним хлопцем.

Педагог каже, коли Богдан в понеділок не прийшов до школи, вона одразу почала телефонувати мамі, але та на зв’язок не виходила. А вже сьогодні у закладі дізнались про трагедію. Це велика втрата для усієї шкільної родини, однокласники досі не вірять, що Богдан більше не прийде на уроки. Хлопець тут навчався з вересня. Але  родом, як і інших двоє загиблих, з села Переволоки.

Староста округу Марія Непіп розповідає, діти були ввічливим та привітними. А восьмикласник Богдан – позитивним та щирим хлопцем.

Також у ставку знайшли і тіло їхнього друга, Володимира. У сім’ї Володі — 5 дітей, хлопців. Мама очікує ще одну дитину.

У селі про зникнення дізналась вчора, кажуть навіть не думали, що може статись найстрашніше. Адже односельчани разом з правоохоронцями усіма силами долучались до пошуку школярів. Діти в селі розповіли дорослим, що бачили у тік-тоці пряму трансляцію, яку підлітки вели зі ставка. А вже сьогодні близько 10.00 тіла хлопців знайшли на водоймі поблизу села.

Деталі трагедії — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини