29.04.2024

Трьох хлопців із Бучацької громади знайшли мертвими

Ваша реклама

Фото: ДСНС України

Трьох хлопчиків із Бучацької громади знайшли мертвими. Тіла виявили у водоймі біля села Переволоки.

Від ДСНС на пошуки дітей залучали 40 рятувальників та 10 одиниць техніки: група водолазно-рятувальних робіт, гірське пошуково-рятувальне спелеологічне відділення, кінологічне відділення та фахівці сектору БПЛА. На жаль, пошуки завершилися невтішним результатом.

Відомо, що троє хлопців обіцяли, що гулятимуть у центрі села. Але ввечері додому не повернулися. Бабуся Богдана Приймака, який приїхав до неї в гості з Тернополя, звернулася в поліцію наступного дня.

Потрійну трагедію у Бучацькій громаді підтвердили і у поліції. Правоохоронці просять батьків говорити з дітьми про правила безпечної поведінки, зокрема і на воді.

«Звертаюся із застереженням до батьків та дітей бути максимально уважними та обережними на водоймах та біля них. Особливо під час погіршення погодних умов, коли крига тонка. Не дозволяйте дітям без супроводу дорослих гратися чи відпочивати поблизу водойм», — закликав начальник головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

Правоохоронці проведуть детальний аналіз цієї трагедії в рамках розслідування кримінального провадження відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України.



Джерело | Т1 Новини