08.05.2024

“Здорові немовлята”: як відбуватиметься акція “Серце до серця – 2021” на Тернопільщині

Ваша реклама

Першого квітня на Тернопільщині стартує 16 Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця – 2021”. Її гасло “Здорові немовлята”, адже цьогоріч кошти будуть збирати на обладнання для дітей із вадами серця.

Залучити до ініціативи в нашій області планують 600 волонтерів. Як зазначає регіональний представник, акція традиційно буде відбуватись у 2 етапи.

Набір волонтерів для акції уже стартував. Щоб стати одним із них необхідно зайти на сайт фонду, обрати необхідний пункт і заповнити спеціальну форму. Або звернутись в один із штабів в області. В Тернополі він розташований на вул. Й. Сліпого, 3. Далі кожен волонтер отримає спеціальний ідентифікатор, скриньку та сердечка, які роздаватиме усім хто долучився.

За кошти, які зберуть в нашій області придбають обладнання для 2 відділень Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. Це відділення для недоношених новонароджених дітей та інтенсивної терапії новонароджених.

Додамо, за 15 років проведення благодійної акції “Серце до серця” для медзакладів  вдалось придбати обладнання на майже 2, 5 мільйони гривень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,