29.03.2024

Збір коштів на лікування воїна Михайла Діанова припинили через шахраїв, які створюють фейкові рахунки

Ваша реклама

Шахраї хочуть нажитися на добрих людях. Зупини збір коштів на лікування звільненого з російського полону воїна Михайла Діанова з Тернополя.

Про те, що з’явились фейкові сторінки та рахунки для збору грошей, повідомила сестра захисника “Азовсталі” Альона Лаврушко.

Про випадки з якими стикнулись люди, які хотіли перерахувати кошти, пишуть у коментарях. Також зазначають, що шахраї підробили сторінку доньки Михайла у соцмережі фейсбук. Така ситуація обурила родину, тому збір припинений. Альона Лаврушко наголосила на розповсюдженні цієї інформації, аби люди, які мають бажання допомогти, не віддавали гроші злочинцям.

Напередодні жінка дякувала усім тим, хто долучився до доброї справи і підтримав її брата. Нагадаємо, Більше 6 мільйонів за добу зібрали українці на реабілітацію “азовця” Михайла Діанова

Сам ж захисник Михайло Діанов на своїй сторінці у фейсбуці попросив усіх дати йому час для реабілітації та не турбувати.

“Слава Україні! Велике прохання до всіх друзів і знайомих. Не турбувати мене (ні дзвінками, ні повідомленнями) на протязі тижня. А ліпше двох. Мені потрібно спочатку прийти до тями. Це довготривалий процес. Щиро дякую за розуміння.”, – написав військовий.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , , ,