19.04.2024

Запустили новий мобільний додаток “е-Тернопіль”

Креатор буд

Новий мобільний додаток під назвою е-Тернопіль вже доступний для завантаження на смартфонах. Його створили для тернополян та гостей міста. Там зібрали декілька електронних сервісів міської ради.

“Незважаючи на військовий стан в країні, ми все ж таки продовжуємо працювати над розвитком електронних сервісів, над діджитилізацією всіх процесів, що відбуваються в міській раді. Тому що відкритість даних, оприлюднення публічних даних та створення нових електронних сервісів, а також максимальне переведення всіх послуг, які надає міська рада в електронний режим — це один із наших пріоритетів”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Перевагою даного додатку є те, що у ньому можна швидко знайти потрібну інформацію. Відтепер тернополяни з легкістю зможуть дізнатись де знаходиться транспорт, який баланс на їхніх проїзних картах, де найближче укриття та навіть почитати актуальні новини міста.

“Мобільний додаток “е-Тернопіль” фактично стане свого часу “містом у кишені”,  де будуть зібрані абсолютно усі сервіси нашої міської ради. Попередньо планували, що тут будуть суто сервіси міської ради, тобто електронні послуги, записи на прийоми, але враховуючи реальності сьогодення, першочергово додаток розробили на основах безпекових факторів”, — пояснила начальниця управління цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ Мар’яна Зварич.

Додаток складається з трьох основних розділів: сервіси, мапи та новини. Подробиці дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,