20.04.2024

Захисника України Василя Стефанчука поховали у Байковецькій громаді

Ваша реклама

День жалоби у Байковецькій громаді. Там попрощалися із захисником України Василем Стефанчуком. Останній шлях воїна розпочався із його домівки у Гаях Шевченківських.

Василь Стефанчук загинув 29 вересня стримуючи збройну агресію росії на Херсонщині. Чоловікові лишалось лише пару годин до ротації, коли розпочався мінометний обстріл, пишуть близькі. Василю Стефанчуку тепер назавжди 48 років.

Василь Стефанчук був командиром стрілецького відділення стрілецького взводу військової частини А0998. На війну пішов ще у 2014 році, добровольцем, кажуть близькі. Не зміг стояти осторонь і коли почалось повномасштабне вторгнення. Разом із чоловіком на фронт пішли брат і племінник.

Дуже любив свою дочку Марічку і дружину Світлану, додає Михайло. У воїна також залишилась мати і батько, брат, рідні, друзі. Наполегливий, але завжди усміхнений – таким запам’ятають Героя. Можливо тому Василь Стефанчук був справжнім лідером, зокрема, і на війні для побратимів.

Василь Стефанчук не дочекався перемоги, але зробив усе, аби наблизити цей день для України. Для кожного із нас. Вічна слава Героєві і пам’ять.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,