20.04.2024

Їхня місія — зберегти зір і здоров’я: оптика “Медікус” вдруге найкраща в номінації “Народний бренд”

Ваша реклама

Бачити світ на повну і дбати про своє здоров’я. Оптика “Медікус” допомагає кожному підтримати зір. За якість і широкий асортимент їх вже другий рік поспіль обирають кращими в номінації “Народний бренд”.

“Наша місія — зберегти людям зір, здоров’я, покращити його. Тому незважаючи на війну, складні обставини, ми стараємося працювати. Не піднімаємо цін по можливості і завжди йдемо на зустріч кожному клієнту”, — відзначила власниця мережі оптик “Медікус” у Тернополі Юлія Піговська.

А послугами користуються і діти, і дорослі. Тут можна обрати різні оптичні товари: окуляри для покращення зору, сонцезахисні та лінзи. Оправи на будь-який смак та гаманець. Уже після першого замовлення контактних лінз, клієнт отримує постійну подальшу знижку -10% на будь-які контактні лінзи та засоби догляду за ними.

В оптиці розуміють, наскільки їхня робота і товари важливі для людей. Тому попри усі виклики війни та економіки – продовжують працювати заради кожного клієнта.

“Щиро дякую кожному тернополянину що другий рік підряд віддаєте голос за нашу оптику. І дякую організаторам за можливість проявити себе, взяти участь в такому повномасштабному конкурсі”, — підсумувала Юлія Піговська.

У “Медікусі” наголошують — бережіть свій зір, адже це запорука всього вашого здоров’я!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,