04.05.2024

Яку погоду прогнозують метеорологи на Великодні свята на Тернопільщині

Креатор буд

Теплий погодній циклон наближається на захід України. Вже кілька днів на Тернопільщині сонце та тепло. Втім синоптики прогнозують і сильні пориви вітру з опадами. Тож якою буде погода цих вихідних, зокрема на Великодні свята.

Погода тішить тернополян плюсовою температурою та відсутністю опадів. Синоптики кажуть тепло надходить до нашої області з Середземного моря, циклон наближується все ближче до заходу України.

“При надходженні та наближені атмосферних фронтів вже сьогодні звечора і на першу половину ночі очікуємо посилення південно-східного вітру до штормового. Першим такий поривчастий вітер зустрінуть жителі Бережанщини і Підгаєччини, Монастирищини. Також чекаємо опади, короткочасні дощі на фоні доволі таки теплої повітряної маси і проходження холодного атмосферного фронту”, — каже метеорологиня Оксана Озимків.

Тож завтра, 15 квітня, можлива гроза. Вітер буде 7-12 метрів за секунду. На завтрашню добу прогнозують тепло. Температура повітря вночі  5 -10 градусів тепла. А вдень 13-18 градусів з позначкою плюс.

Яка погода буде на Великодні свята — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,