20.04.2024

Як тернопільські патрульні врятували рибалку, який провалився під кригу

Креатор буд

На Тернопільському ставі вдалося врятувати чоловіка, який провалився під кригу. На виклик про допомогу першими прибули тернопільські патрульні. Історію порятунку дізнавалася наша кореспондентка.

Чоловіка, який тримається за край криги, помітили небайдужі, проїжджаючи поблизу ресторану “Хутір”. Вони і викликали екстрені служби. Поліцейські були неподалік ставу, тож за кілька хвилин прибули на причал.

“Прибувши оперативно на місце події ми побачили, як чоловік десь близько 50 метрів від берега провалився в ополонку і не може вибратися”, — пригадує патрульний поліцейський Андрій Амонс.

Патрульні та ще один рибалка намагалися витягнути чоловіка з води за допомогою мотузок та гілок від дерева. Однак, потерпілий був дуже знесилений.

“Він сперся руками  на ополонку і тримався. Ми думали, що хоч би тій людині Бог дав сили протриматися довше, щоб до нього встигли добратися рятувальники”, — каже ще один патрульний поліцейський Павло Козак.

Одразу за патрульними до берега прибули рятувальники і швидка медична допомога. Працівники ДСНС полізли у воду за чоловіком. А поліцейські разом з ще одним рибалкою тягнули катамаран мотузкою. Подробиці порятунку — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,