28.04.2024

Як розпізнати шахраїв, які представляються працівниками Червоно Хреста

Креатор буд

До уваги жителів Тернопільщини. Останнім часом правоохоронці фіксують схеми шахрайства, коли аферисти представляються представниками Товариства Червоного Хреста. Зловмисники збирають персональні дані людей, номери банківських карток, особисту інформацію. У Товаристві пояснили, як розпізнати шахрая та не стати жертвою злочину.

Так, про свої візити представники Товариства Червоного Хреста України завчасно повідомляють керівництво об’єднаної територіальної громади, в якій збиратимуть необхідну інформацію та заздалегідь зв’язуються з людьми, яких планують відвідати.

Також у співробітників Товариства Червоного Хреста України завжди при собі є службове посвідчення, яке засвідчує особу та її посаду в організації. Якщо до вас прийшов представник Товариства Червоного Хреста України, він зобов’язаний показати своє службове посвідчення, назвати мету візиту та надати інформацію чи його дії узгоджені з представниками місцевої влади. Необхідну інформацію про працівників Товариства можна отримати за телефонами Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України: +380 (35) 252 10 62 +380 (67) 105 12 88



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,