27.04.2024

Як працювати із задоволенням: на телеканалі “Тернопіль1” стартувала програма “Робочий щоденник”

Креатор буд

Лайфхаки на “Тернопіль1”. Як працювати із задоволенням та покращити атмосферу в робочому колективі. Про це і не тільки йдеться у новій програмі, яка стартувала на телеканалі “Тернопіль1”. Її назва “Робочий щоденник”.

Корисні поради у легкій формі дає ведуча та авторка програми Людмила Руденко, та ще й пояснює на конкретних прикладах. За сценарієм вона є працівницею відділу маркетингу одного із підприємств нашого міста.

Людмила Марченко розповіла, що команда спробувала зробити програму про роботу, яка була б корисною, яка би допомагала відчути задоволення від того, що ви робите.

На телеканалі “Тернопіль1” уже вийшли 4 випуски “Робочого щоденника”. У них фахівці поділились порадами із тайм-менеджменту, щоб встигати зробити усі заплановані справи протягом робочого дня. Розповіли як працювати у нічну зміну без шкоди для здоров’я, як поводитись жінці, яка керує чоловічим колективом і як правильно презентувати власні ідеї.

Людмила, зазначила, що кожен випуск програми буде дивувати та зацікавлювати. Адже створений у цікавому і дещо лайтовому форматі. На глядачів чекають епізоди із кар’єрними радниками, менеджерами ідей і багатьма фахівцями у певних галузях.

Переглянути програму “Робочий щоденник” на телеканалі “Тернопіль1” можна щопонелілка о 19.30.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,