26.04.2024

“Я популяризую спорт”: олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна розповіла про біатлонний сезон, книжку і фан-клуб у Тернополі

Ваша реклама

Тернопільська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна розповіла про нелегкий нелегкий біатлонний сезон та плани на майбутнє.

За її словами, через епідемію коронавірусу не вдалося добре підготуватися до сезону, що минув. Якщо традиційно спортсмени виїжджали за кордон, і готувалися на різних висотах, минулий рік змушені були тренуватися в Україні.

Попри це, Олена задоволена, що вдалося вийти на пік форми на Чемпіонаті Світу, де наша збірна завоювала “бронзову” медаль. Але наступний сезон – Олімпійський, тому готуватися треба серйозніше, і обов’язково на трасах за кордоном.

Нещодавно спортсменка розпочала роботу над своєю першою книжкою – автобіографічною. Наразі шукають видавництво і редактора, які б допомогли в роботі над виданням.

Ще однією новинкою від Олени Підгрушної стало створення фан-клубу #PidhrushnaTeam. Його осередки планують організувати у різних містах України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,