27.04.2024

“Я люблю Возилів”: фотозону з виглядом на Дністер встановили місцеві за власний кошт

Креатор буд

На межі Тернопільської та Івано-Франківської областей знаходиться село Возилів. Тут народився і виріс Іван Джердж. Чоловікові 32 роки. У шкільні роки він потрапив в аварію, після чого пересувається на візку.

Та це не заважає йому робити все можливе для того, щоб його рідне село розвивалося. Тож ініціював встановлення стели/фотозони.

Ідею він розповсюдив у фейсбук-групі «Мальовничий Возилів». Багато людей підтримали таку ініціативу. Після, чоловік розпочав збір коштів, до якого доєдналися десятки небайдужих односельчан.

Менше ніж пів року знадобилося Івану Джерджу, аби зібрати необхідну суму – 21 тисячу гривень. Потім він обрав найкращий варіант дизайну, який реалізували львівські майстри. І вже 5 червня маленька мрія Івана здійснилася – в його рідному селі встановили фотозону.

Встановили її на місці, з якого відкривається панорама не лише на річку Дністер, а й на густі ліси і населені пункти сусідньої Франківщини.

Додамо, це не єдиний проєкт, який вже вдалося реалізувати активним жителям Возилова. Інформаційні дошки, нова автобусна зупинка та вказівники – все це громада села вже зробила, причому, власними силами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,