27.04.2024

Виставку “Ми поруч”, присвячену діяльності Червоного Хреста, презентували у Тернополі

Креатор буд

Понад 70 унікальних світлин. У Тернополі відкрили фотовиставку “Ми поруч”. Експозицію присвятили діяльності Червоного Хреста. На відкритті виставки побували наші журналісти.

Вони допомагають усім — жертвам воєнних конфліктів, стихійних лих чи катаклізмів. В Україні вже більше року медики та волонтери Червоного Хреста працюють в посиленому режимі. Свою роботу у світлинах презентували на фотовиставці “Ми поруч”.

Голова Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександра Бригадир відзначила, що оглянувши цю виставку можна взнати чим займався Червоний Хрест з початку повномасштабної війни.

Від початку повномасштабної війни Товариство Червоного Хреста  допомогло понад 10 мільйонам українців. Евакуювали більше 310 тисяч людей  з небезпечних регіонів. Волонтери ж Тернопільської обласної організації  зустрічають евакуаційні потяги із сходу України, допомагають у транспортуванні прибулим, надають їм першу психологічну та домедичну допомогу.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що у Тернополі Червоний Хрест проводить надзвичайно активну діяльність і подякував благодійникам за це. Представники організації допомагають потребуючим, зокрема, ВПО. Вони підтримують людей матеріально, надаючи необхідні речі, а також спілкуванням, різноманітними консультаціями.

На виставці “Ми поруч” представили понад 70 унікальних світлин. На фото — робочий процес співробітників та волонтерів Червоного Хреста України, Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, які щоденно допомагають тим, хто найбільше цього потребує.

Серед робіт є  фотосвітлини і відомих фотографів: Євгена Малолєтки, Павла Петрова, Костянтина Чернічкіна, Олега Легенького та інших фотомитців. На відкритті побували представники Червоного Хреста з закордону, зокрема з Норвегії. Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,