26.04.2024

Волонтерка зі США, яка усиновила двох дітей з України, привезла допомогу до Тернополя

Ваша реклама

До Тернополя приїхала волонтерка зі США. Цього тижня гостя зі своїми дітьми відвідуватимуть благодійні організації, майстеркласи та різні заходи. Наша журналістка Олеся Липчак познайомилася із благодійницею та дізналася чому вона вирішила допомагати українцям.

Приїхала з Сполучених Штатів Америки аби підтримати українців. Тіффані Ампе — волонтерка та багатодітна мама, має 11 дітей, двоє з них це усиновлені малюки з Харкова та Кременчука. В Україну вона привезла допомогу для військових та людей, яким зараз потрібна допомога.

“Ми приїхали сюди, адже тісно пов’язані з Україною. Тож вирішили відвідати та підтримати українців. Привезли багато речей для військових та звичайних громадян, на мою думку це гарна можливість проявити підтримку, яка зраз дуже потрібна”, — каже Тіффані.

Розповідає, їхати сюди не боялась. До цього вона вже 7 разів була в Україні, тож має знайомих у нашому місті. Жінка дуже хотіла приїхати до Тернополя, бо розуміє, своєю присутністю та привезеною гуманітарною допомогою підтримує наш народ.

Прихистили її із дітьми у тернопільському обласному благодійному фонді “Майбутнє сиріт” Андрій Назаренко. Там їм надали всі умови для життя. Голова фонду розповідає, щодня місцеві волонтери разом із Тіффані та дітьми відвідують різні заходи та організації.

Деталі — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,