29.04.2024

Водія, який перевозив бусом фальсифікований алкоголь та цигарки, зупинили у Тернополі

Ваша реклама

Виявили зловмисника. Біля центрального ринку Тернополя правоохоронці зупинили бус, водій якого перевозив підроблений алкоголь і цигарки. Продукція була без акцизних марок.

“Сьогодні, 28 червня, дільничні офіцери спільно з працівниками патрульної поліції та внутрішньої безпеки неподалік центрального ринку зупинили автомобіль з тютюновими виробами без відповідних марок акцизного збору та спиртосумішшю. Продукцію вилучили і склали адмінпротокол, який направимо до суду”, – розповів старший дільничний офіцер Володимир Пецур.

Під час перевірки автомобіля поліціянти виявили та вилучили 484 пачки цигарок, понад 37 літрів коняку, 85 літрів спирту та 10 літрів алкоголю в пачках.

Відзначимо, що в Україні, зокрема на Тернопільщині, триває операція “Акциз”. У її рамках поліцейські перешкоджають вчиненню правопорушень у сфері обігу спирту, лікеро-горілчаних та тютюнових виробів тривають на Тернопільщині.

Загалом від початку проведення операції “Акциз” правоохоронці Тернополя виявили та вилучили близько 30 літрів спиртосуміші, 4800 пачок тютюну на 251 тисячу гривень, 800 пристроїв для куріння та 170 рідин до них.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,