25.04.2024

Вкрав більше 13 тисяч гривень: поліцейські Тернополя розшукують серійного злодія

Креатор буд

Працівники Тернопільського відділу поліції встановлюють місце знаходження особи, причетної до злочинів. Незнайомця підозрюють у крадіжці грошей з двох помешкань в Тернополі.

Події трапилися 22 грудня. Близько 11 години крадій представившись працівником газової служби потрапив до помешкання тернополянки, що на вулиці Миру та привласнив 1800 гривень.

Того ж дня близько 16 години, зловмисник обікрав ще одну квартиру на вулиці Руська. Крадій збагатився майже на 12 000 гривень.

Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного.

Якщо ви впізнали дану особу або знаєте його місце перебування, телефонуйте за номером у Тернополі 27-11-70, 0985509903 або на лінію 102.

Правоохоронці неодноразово наголошували мешканцям області, правила, як не стати жертвою обману. Не потрібно довіряти незнайомцям, які представляють працівниками різних служб. Не впускайте підозрілих осіб до помешкання, перевіряйте документи, телефонуйте у відповідні установи для уточнення інформації.

Пам’ятайте, зловмисники не сплять і кожного разу придумують нові схеми шахрайств. Найчастіше потерпілими стають люди похилого віку. Застережіть своїх стареньких родичів від подібних аферистів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,