19.03.2024

Військового снайпера Сергія Заблоцького з Тернополя з почестями провели в останню дорогу

Ваша реклама

Завжди вмів розрадити у найважчу хвилину. На війні загинув військовослужбовець, тернополянин Сергій Заблоцький. Сьогодні у місті відбувся чин похорону 37-річного Героя. Військовий служив в роті снайперів, під час бойового завдання отримав важке поранення, а помер у військовому госпіталі в Дніпрі. Попрощатися з Сергієм Заблоцьким на Микулинецьке кладовище прийшли рідні, близькі та його побратими.

“Позитив”, який всіх підтримував у складну хвилину — так про загиблого героя відгукуються його друзі та співробітники.

Сергій Заблоцький мав досвід роботи в правоохоронних органах. З 24 лютого, коли розпочався повномасштабний наступ росіян на українські території, чоловік вирішив піти у військо. Завдяки хорошим показникам у стрільбі – відправили проходити службу в снайперську роту.

Сергій Заблоцький важке поранення отримав 21 січня на позиції поблизу Мар’їнки Донецької області. В нього поцілив ворожий снайпер. Побратими оперативно доправили Сергія  до польового госпіталю. А звідти тернополянина перевезли в медзаклад у Дніпрі. Там після операцій військовослужбовець помер. А поховали його у рідному Тернополі з усіма почестями.

Знайомі родини Сергія Заблоцього розповідають, що у сім’ї він був один. Встиг одружитися, кілька років тому в них з дружиною народилася дитина.

Родичі ж додають, що Сергій захищати батьківщину відправився добровільно. Він був патріотом України, а тому і взяв до рук зброю.

Поховали військовослужбовця Сергія Заблоцького разом з усіма Героями нашого воєнного часу — на Алеї Микулинецького кладовища.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,