02.05.2024

Військові музиканти з Тернополя “підірвали” Інтернет кавером на пісню “Обійми”

Ваша реклама

Звучить українська армія. Нині таке виконання мелодії із пісні “Обійми” Океану Ельзи впізнають чи не усі українці. Її інструментальну версію виконав ансамбль “GROOVE BAND” тернопільського військового оркестру. Грали у Тернополі для наших бійців, адже зараз як ніколи важливо підтримати їх бойовий дух.

Переспівують відомі пісні, роблять власне аранжування, та щей організовують концерти… Таким чином хочуть підтримати своїх колег, які воюють, розповідає начальник оркестру-військовий диригент Тарас Когут. Ансамбль “GROOVE BAND” складається із семи військовослужбовців. Усі є музикантами у військовому оркестрі. Зараз же часу на репетиції мало, вдається виділяти кілька годин на тиждень

Репертуар ансамблю “GROOVE BAND” – це десятки творів і різні жанри. Перевагу надають українським та зарубіжним пісням. Раніше, відтворювали музику і російських виконавців. Проте у 2014 року повністю відмовились. Кожен кавер, який виконують зараз,має свою інструментальну версію.

Наразі  ансамбль “GROOVE BAND” влаштовує лише закриті концерти для військовослужбовців. Проте планують вийти у центр Тернополя, аби містяни та гості змогли почути як звучить українська армія.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,