25.04.2024

Війна і весільний сезон: які святкування влаштовують тернополяни і чи це зараз доречно

Креатор буд

Війна та весілля. Повномасштабне вторгнення росії зруйнувало плани багатьох наречених. Ми дослідили, чи влаштовують святкування у воєнний час тернополяни, а якщо все ж наважилися відзначити створення нової сім’ї, то у якому форматі.

Богдан і Марія разом вже 5 років. І більше року планували своє ідеальне весілля. Але війна внесла свої корективи. І замість гучного святкування – їхнє свято було тихим та сімейним.

Молодята вирішили не переносити дату весілля, але скоротили кількість гостей. Святкували з найріднішими. Весілля мало обмежений час, через комендантську годину. Марія зізнається, єдине, чого не могли передбачити – повітряної тривоги.

Весільний сезон в часі війни помітно змінився, зазначають не лише молодята, а й організатори та ведучі святкувань. Їхня робота тепер – подвійна відповідальність, каже ведучий весіль Тарас Воловоденко. Він каже, із запланованих святкувань, половина молодят весілля перенесли. А є й такі, хто навпаки, не плануючи, вирішив побратися.

Жодні рашисти не завадять щастю українців, і точно не зменшать кількість українських сімей. Бо з перших днів повномасштабного вторгнення бачимо справжній бум в РАЦСах. На Тернопільщині, зокрема, за більш ніж 4 місяці побралися майже 2 тисячі пар. З них – узаконили свої стосунки чимало військових.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,