04.05.2024

Відзнаками від Валерія Залужного нагородили дітей з Тернопільщини

Ваша реклама

Вручили грамоти із підписом Валерія Залужного. Так сьогодні відзначили юних волонтерів Тернопільщини. Діти торгували солодощами, продавали власні вироби чи щедрували на підтримку ЗСУ. Із малими патріотами поспілкувалися наші журналісти.

Отже, сьогодні понад 70 юних патріотів Тернопільщини отримали грамоти з підписом Валерія Залужного. Вони своїми вчинками доказали, що заслуговують на винагороду, Адже зараз жертвують найдорожчим – дитинством, усіма силами допомагаючи нашим воїнам у протистоянні з росіянцями. Захід відбувся у приміщенні драматичного театру.

Заступник начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олег Новіков відзначив, що кожна пожертва, яку зробили діти для ЗСУ, дуже потрібна та важлива. Всі малі волонтери заслуговують поваги за свій патріотизм і добрі справи.

У мирні, довоєнні часи, гроші, які дітям вдавалось зібрати щедруючи, вони би витратили на зимові забави на канікулах. Проте війна внесла свої корективи, і Віка Мазурок та  її семеро друзів, заробивши за п’ять годин обрядовими піснями певну суму, передали усе на покупку машини для військових.

А Микола Козира зі Збаража пригадує, як з мамою-волонтеркою випікали кекси та торти, аби назбирати грошей та внести свою частинку в спільну казну, потрібну ЗСУ. Хлопчик не катався з друзями на велосипедах, не грав у комп’ютерні ігри, а ходив по магазинах і закладах, аби продати солодощі. Такі пріоритети сучасних дітей.

Після урочистої події на маленьких волонтерів чекав сюрприз — шоу-програма з гостем, головним сапером українського війська — песиком Патроном. Діти, отримавши грамоти та подарунки, танцювали та раділи святу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,