18.04.2024

Відрізані від світу: у Старому Олексинці люди скаржаться на бездоріжжя

Ваша реклама

Про суцільне бездоріжжя у селі Старий Олексинець повідомили місцеві жителі. Люди зазначили, що вже втомились чути історії про те, що дорогу відремонтують найближчим часом.

А поки чекають, у громаді намагаються латати ями самотужки. Скаржаться на надмірну ямковість і водії рейсового автобуса “Тернопіль-Башуки”. Адже цим шляхом доводиться їздити тричі на день.

Староста села Неля Центкевич зауважила, інші перевізники вже відмовились їхати цим маршрутом, через розбиті дороги. Якщо так буде далі, то людям доведеться добиратись до міста своїм ходом.

Найгірше те, за словами жителів села, що через такий стан дороги сюди важко добиратись медикам швидкої і пожежникам. Чекати на допомогу доводиться більше 30 хвилин.

За словами голови громади Олександра Стецюка, взимку ситуація ще гірша. Цьогоріч дорогу замело так, що виїхати з села було фактично неможливо.  Люди залишились відрізаними від світу.

Він також розповів, що вже неодноразово звертались із проханнями та листами до народних депутатів та обласної влади, щоб дорогу, яка 30 років не бачила ремонтів, нарешті відновили. Проте щороку відповідь одна і така ж – тендери проведені, у списку дороги до Старого Олексинця немає.

Досі люди сподіваються, що на проблему все таки звернуть увагу і їх нарешті почують.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,