25.04.2024

Відпочивальники з Буковелю потрапили в жахливу аварію на Тернопільщині (ОНОВЛЕНО)

Креатор буд

Страшна ДТП у Микулинецькій громаді. Біля Старої Брикулі автобус перекинувся на узбіччя. Транспорт віз відпочивальників з Буковелю до Тернополя.

Внаслідок ДТП загинули троє людей, ще троє осіб отримали травми. Постраждалих доправили до Тернопільської міської лікарні.

Одну пасажирку рятувальники врятували, деблокувавши з-під автобуса.

Загалом в салоні транспорту перебувало 39 пасажирів.

Обставини автотрощі встановлюють.

Як повідомили у поліції,19 лютого, близько 22:30 на автодорозі “Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль” при в’їзді в село Стара Брикуля, Микулинецької територіальної громади, перекинувся автобус, який здійснював нерегулярні перевезення “Буковель-Тернопіль”.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, рятувальники та спеціалісти-автотехніки Тернопільського Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і там перекинувся.

За словами начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола, на момент ДТП в транспортному засобі перебувало 34 пасажири. Троє з них загинуло. Чотирьох з забоями, переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Одна людина у важкому стані.

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо він тверезий. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,