05.05.2024

Відійшов у вічність знаний тренер з Тернопільщини

Ваша реклама

Фото з Фейсбуку

Любив спорт і прищеплював цю любов підростаючому поколінню. Зупинилося серце колишнього очільника Гусятинської дитячо-юнацької спортивної школи Степана Івановича Кулія.

Сумну звістку оприлюднили на сторінці закладу у Фейсбуці.

“Колектив КЗ “ДЮСШ Гусятинської селищної ради” сумує з приводу передчасного відходу у вічність Кулія Степана Івановича – колишнього директора Гусятинської ДЮСШ, тренера-викладача, наставника юного покоління, палкого шанувальника спорту, почесного жителя селища Гусятин, хорошого сім’янина, люблячого батька, дідуся, вірного друга, колеги, просто доброї серцем людини.

Внесок Степана Івановича у розвиток спорту громади важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна (33 роки життя!), гідна і високопрофесійна праця у стінах рідного закладу, у спортивній галузі громади. Навіть, вийшовши на заслужений відпочинок і проживаючи за кордоном, завжди цікавився справами у школі, телефонував до кожного з нас, при кожному поверненні на батьківщину, знаходив час відвідати рідну ДЮСШ, поспілкуватися з колегами і друзями, підтримати, підбадьорити, порадити…

Щиро співчуваємо родині покійного і розділяємо біль їхньої втрати і горя! Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – смерть близької людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди грітимуть наші серця”, – йдеться у дописі.

Співчуваємо рідним і близьким покійного у важкій втраті. Царство Небесне!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,