26.04.2024

Ветеранський чемпіонат з футзалу проведуть на Тернопільщині

Креатор буд

Ветеранський чемпіонат з футзалу одразу в п’яти вікових категоріях проведуть на Тернопільщині. Змагання стартують вже 29 січня із категорії гравців 60 років і старші. Ігри серед молодших гравців мають пройти у лютому і березні. Більше про учасників і сам чемпіонат дізнавалися наші журналісти.

Як відзначив голова комітету ветеранського футболу Асоціації футболу Тернопільщини Іван Сокіл, спочатку змагатимуться команда з Тернополя, з Підгайців, з Теребовлі, Ланівців і з Підволочиська. Чемпіона в категорії 60+ визначать за один день.

Торік ветерани футболу 60+ не встигли вийти на поле і позмагатись, адже ввели воєнний стан і чемпіонат довелося зупинити. Тому цього року починають саме із цієї категорії. А далі вже зіграють молодші гравці.

Загалом ветеранський чемпіонат з футзалу об’єднає п’ять вікових категорії. Це також гравці 40, 45, 50 і 55 років і старші. Змагання відбуватимуться зонально – по чотири команди у районі. Потім фінал. Де саме проходитимуть матчі ще вирішують. Та організатори сподіваються, все вдасться, і більше команд долучиться до чемпіонату.

Перший заступник голови, виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський підкреслив, що ветерани дуже зацікавлені у таких заходах і готуються до чемпіонату. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,