02.05.2024

Весільні традиції: святкові обряди з усієї Тернопільщини представили у Бережанському РАЦСІ

Ваша реклама

Особливі весільні традиції з усіх куточків Тернопільщини. Вперше за довгий час 12 представників відділів реєстрації актів цивільного стану області зібралися у Бережанському РАЦСі.

На зустрічі вони продемонстрували особливості весільних обрядів з різних регіонів краю. За словами організаторів, вирішили влаштувати таке дійство, щоб люди не забували давні традиції укладання шлюбу.Відкрили захід працівники Бережанського РАЦСу. Вони провели церемонію українського весілля. Вінчали молоду пару за унікальними традиціями бережанського регіону, під акомпонування весільного маршу.

На місці наречених – Христина та Юрій. Пара одружилася два роки тому, та вирішили ще раз пережити ці світлі емоції. Згадують, своє справжнє весілля майже не пам’ятають через хвилювання, а сьогодні знову дали клятви вічного кохання та навіть відтворили весільний танець.

Окрім традиційного обряду весілля, працівники показували і церемонію заручин, а також приклад ювілею подружнього життя. Обряд рубінового весілля провела представниця Борщівського РАЦСу Вікторія Мармус.

Подробиці —у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,