20.04.2024

Ведучий програми “Кажи прямо в очі” передав кошти з продажі значка депутата Тернопільської міської ради волонтерам

Креатор буд

Доброчинність у дії. Ведучий телеканалу “Тернопіль1” Сергій Сінкевич влаштував аукціон з продажу свого значка депутата Тернопільської міської ради. Він вторгував 32 тисячі гривень і всі кошти передав місцевим волонтерам.

Під постом-аукціоном Сергія Сінкевича у фейсбуці чимало людей залишали свої цінові пропозиції. У підсумку залишились троє переможців.

Так, волонтер Сергій Цитриков запропонував за значок 15 тисяч гривень. Сам, зізнається, не є колекціонером подібних відзнак, натомість є постійним глядачем програми “Кажи прямо в очі”, і оскільки мета аукціону благородна – вирішив долучитися.

Його ставку перевищила лише одна людина. 16 тисяч гривень за значок запропонував колишній тернополянин, а зараз житель Сполучених Штатів – Мартін Білан. Саме до нього поїде, чи то полетить, значок депутата Тернопільської міської ради. Та оскільки аукціон привернув увагу багатьох, без призу не залишився і Сергій Цитриков. Свій значок йому передав депутат минулого скликання, регіональний видавець медіакорпорації “РІА” Юрій Штопко.

Ще одну тисячу гривень доклав інший учасник аукціону – Андрій Шкула. Як і обіцяв ведучий – учасників аукціону і волонтерок, які стали героїнями програми “Кажи прямо в очі, звів разом, аби особисто передати зібрані кошти. Дівчата вже знають, на що направлять зібрану суму. За ці гроші придбають два навігатори для двох підрозділів розвідки.

Та програма “Кажи прямо в очі” виконала ще одну місію – в ефірі волонтерка Олена Мудра почула, що ведучий має берці 44 розміру. Саме таке взуття просить один з наших військових.

Волонтери додають, такі благодійні аукціону підтримують, адже це дозволяє зібрати кошти на вартісні речі для наших воїнів. Триває війна, а значить і наша боротьба.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,