29.03.2024

Ваучер на продукти можуть оформити ВПО у Тернополі завдяки Червоному Хресту

Ваша реклама

Отримання ваучера на 2200 грн, який можна використати в мережі супермаркетів і запастися продуктами. Таку допомогу можна оформити на кожного члена сім’ї. Але призначені кошти лише для вимушено переміщених осіб певних категорій. Зокрема для тих, хто зареєстрований у Тернопільській громаді.

Таку підтримку вимушеним переселенцям надає Червоний Хрест у Тернополі. За словами заступниці голови організації Лариси Сахарової, на ваучер можуть розраховувати люди з інвалідністю І і ІІ групи, сім’ї із дітьми, які мають інвалідність, багатодітні сім’ї і одинокі матері, батьки.

Таку допомогу можна оформити до кінця робочого тижня в Українському домі “Перемога” у Тернополі. Працюють з 10.00 до 16.00. Із собою важливо мати довідку переселенця. Також документи, які підтверджують приналежність до певної категорії, яким таку допомогу надають.

В організації зазначають, кошти для ваучерів виділив Швейцарський червоний хрест. Також у “Перемозі” працює бригада психосоціальної допомоги, організована Датським червоним Хрестом. Їхнє завдання — зацікавити діток, поки батьки у черзі на оформлення допомоги.

Подробиці про форми допомоги вимушеним переселенцям у Тернополі від Червоного Хреста — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,