02.05.2024

В останню путь провели 29-річного воїна Тараса Кравчука з Тернопільщини

Креатор буд

Попрощалися із земляком. Військовий Тарас Кравчук з Тернопільщини загинув на війні проти росії. Ворог обірвав молоде життя українського захисника 24 вересня на Донеччині. Сьогодні з воїном попрощалися у рідному селі Петриків.

У вересні загиблому виповнилося 29 років. З початком повномасштабного вторгнення був призваний у лави збройних сил України. З кінця лютого служив у Тернопільському районному центрі комплектування в роті охорони. Згодом при укомплектуванні аеромобільних військ Тарас сам виявив бажання служити там. І уже з літа воював на Донеччині. Був гранатометником 81 аеромобільної бригади.

Наречена Ніна каже, що вони планували відгуляти весілля. За всіма традиціями, з друзями, рідними, а головне побратимами Тараса. Це мало бути в жовтні, тому коли подзвонили з військкомату, Ніна думала, що це її коханий приїхав, щоб одружитись. Та, на жаль, почула сумну звістку.

Відповідальний, цілеспрямований та завжди усміхнений, таким Тарас залишиться у спогадах рідних, друзів та побратимів. Пам’ять про люблячого сина та чоловіка, хорошого друга та вірного побратима назавжди залишиться у серцях рідних, побратимів та односельчан Тараса.

Провести в останню дорогу Тараса Кравчука, гранотометника 81 аеромобільної бригади прийшли усі знайомі, щоб вкотре подякувати за захист України. Поховали воїна на кладовищі у селі Петриків. Вічна слава герою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,