20.04.2024

“Урок звитяги” за участі батьків загиблих героїв провели у Хоростківській школі №2

Ваша реклама

На Тернопільщині у Хоростківській школі №2 до Дня Героїв у навчальному провели “Урок звитяги” для школярів 5-11 класів. Запросили і батьків воїнів, які загинули на фронті. Для них влаштували коридор пошани.

Мати «кіборга» Володира Труха Ольга зазначила, що усі листи від школярів на фронт, це не просто малюнки. Вони означають значно більше для воїнів.

Про непрості випробування “кіборга” В’ячеслава Мельника розповіла школярам його мати пані Ірина. Від першого шлюбу у В’ячеслава залишилося двоє дітей, а у 2014 році загинула друга дружина Надія. Після цього чоловік пішов на війну.

Також у навчальному закладі облаштували виставку світлин Віктора Гурняка “Від майдану до війни”. Її у школі представили батьки полеглого захисника.

Такий урок звитяги на Тернопіллі провели вперше. Участь в урочистій лінійці взяли 520 учнів Хоростківської школи №2. У програмі заходу – також перегляд фільму про кіборгів “Трохи нижче неба”.

Додамо, Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством у справах ветеранів рекомендували провести у 5-11 класах «Урок звитяги», присвячений відомим постатям та героїзму борців за незалежність України у ХХ та ХХІ століттях.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,