29.03.2024

Урок мужності та патріотизму: тернопільські школярі підготували подарунки для військових

Креатор буд

Малюнки з любов’ю, солодощі і теплі шкарпетки. Сьогодні в одній зі шкіл Тернополя волонтери провели урок мужності та патріотизму. Вони розповіли дітям про українських воїнів, які захищають країну на передових позиціях на фронті. Учні молодших класів підготували військовим подарунки, щоб віддячити їм за їхню відвагу.

«Коли дітки передали нам волонтерську допомогу, я дуже був вражений. І цими малюнками, які діти передають, а особливо, що вони в ті пакетики кладуть цукерки. Напевно саме дорожче, що в них є – це солодощі. Вони діляться цими солодощами з нашими військовими. І ми зробили сьогодні такий урок мужності та патріотизму, прийшли до тих дітей, подякувати їм, подякую, грамотами, хто найактивніше приймав участь тому що любов дітей до наших військових це дуже важливо», — каже волонтер Володимир Мосейко.

Такий захід у 26-ій школі відбувається не вперше. Заступниця директора з навчально-виховної роботи Людмила Вітів каже, що таким чином у навчальному закладі намагаються не залишатися осторонь і  морально підтримувати бійців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,