29.03.2024

У якому стані дороги Тернопільщини: патрульні розпочали перевірки автошляхів

Креатор буд

З 7 квітня дороги міста і області перевіряють працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції. Щовесни та щоосені виявляють недоліки на проїжджій частині.

Зокрема, виявляють ямковість, вибоїни, технічний стан дороги в загальному. Чи все добре з водовідведенням, узбіччями, дорожніми знаками, розміткою. Про це розповів старший лейтенант поліції, старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Тернопільській області Юрій Залеський.

Загалом, дороги Тернопільщини поділяються на автошляхи державного та місцевого значення. Перші з них обслуговує Служба автомобільних доріг у Тернопільській області, другі – Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА. Їхні представники разом із патрульними проводять комісійний огляд доріг.

Зараз обстеження доріг здійснюють 8 працівників Відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції. Якщо вони бачать порушення, то вносять їх в спеціальні акти обстеження. Тоді, розробляють вимоги для їх усунення і передають балансоутримувачам.

У 2021 році весняний комісійний огляд доріг області та Тернополя триватиме до 30 квітня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,