20.04.2024

У Тернополі затримали жителя чернівеччини: він вкрав мікроавтобус, щоб швидше доїхати додому

Ваша реклама

Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, викрав з-під готелю вантажно-пасажирський мікроавтобус марки Volkswagen. Злочин трапився у селі Петриків Тернопільського району.

До правоохоронців звернувся житель Збаражчини і повідомив про крадіжку транспортного засобу. Власник мікроавтобуса сказав, що його водій залишився ночувати у готелі, але зранку автівки на стоянці вже не було.

Розшуківці встановили особу крадія та місце знаходження викраденого мікроавтобуса. З’ясувалося, зловмисник – уродженець Чернівеччини, у Тернополі проживає в одному з гуртожитків. За попередньою інформацією, підозрюваний, аби швидше добратися до місця проживання, вирішив скористатися чужим транспортним засобом, який помітив на стоянці поблизу готелю.

До мікроавтобуса зловмисник проник через вантажне відділення, але завести автівку не зміг. Допомогти підштовхнути мікроавтобус попросив працівника готелю. Проте від’їхав недалеко – машина зламалася.

Вже наступного ранку правоохоронцям вдалося розшукати викрадача. Під час поверхневого огляду в кишені його куртки виявили технічний талон на викрадений мікроавтобус. Транспортний засіб теж розшукали – авто було припарковане з порушенням правил дорожнього руху поблизу психоневрологічного диспансеру.

Зловмиснику інкримінують частину 2 статті 289 ККУ. Триває досудове розслідування.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,