24.04.2024

У Тернополі відбулися літературні читання та презентація збірки віршів “Парі із серцем”

Ваша реклама

Знайомились з новими авторами, слухали вірші та спілкувалися між собою.  У Тернополі відбулася презентація дебютної збірки віршів Оксани Воркун-Цепенди “Парі із серцем” та поетичних листівок Ірини Скасків.

Війна на сході нашої країни, емоції, природа та ще багато тем, які надихали і яким авторки присвятили власні творчі роботи.

Ірина Скасків – ветеранка, учасниця російсько-української війни, яка пише поезію від душі і для душі. А ще жінка учасниця Всеукраїнського проєкту “Твоя поетична листівка”, в рамках  якого поети та ілюстратори створюють мистецькі картки.

Учасники клубу “Літпростір” вже вісім рокі займаються популяризацією сучасної української літератури. Зі слів організаторів заходу, для них важливо проводити живе спілкування з авторами. Для участі у таких подіях вони запрошують поетів та письменників Тернопільщини, а й з усієї країни.

Учасники літклубу зауважили,  нарешті мають можливість відновити зустрічі в режимі офлайн.  Для них живе спілкування –  нагода ділитися власними  доробками, конструктивно критикувати і проводити час у творчому товаристві. 

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,