26.04.2024

У двох номінаціях конкурсу “Народний бренд” перемогла пивоварня “Опілля”

Креатор буд

Якість, перевірена мільйонами споживачів. Пивоварня “Опілля” вкотре перемогла у конкурсі “Народний бренд”. Цьогоріч одразу у двох номінаціях. За найсмачніший безалкогольний напій квас і пиво від “Опілля” люди голосують вже багато років. Бо цінують – справжнє.

“Від імені пивоварні “Опілля” хочу подякувати кожному тернополянину, кожному жителю Тернополя, хто проголосував за наший бренд в номінації кращий бренд 2022 року”, — заявив радник голови правління пивоварні “Опілля” Володимир Гомівка.

2022 рік — непростий для кожного українця. Цього року пивоварня долала чимало викликів війни, аби не лише залишатися на ринку, а й покращувати свої спроможності.

“Від початку війни в країні долучилися до допомоги з переселенцями. Ми прийняли понад тисячу осіб зі східних і південних областей. Ми активно допомагаємо водою, підтримуємо ЗСУ. Адаптовуємося до реалій. Незважаючи на складні умови на ринку –ми працюємо, щоб наш споживач мав змогу посмакувати новинки, і мати можливість придбати ті улюблені товари і напої в тих точках країни, де вони були і до війни”, — розказав Володимир Гомівка.

Окрім цього, у корпорації створювали робочі місця для переселенців і продовжують підтримувати українців гуманітарною допомогою. Тут дякують кожному, хто обирає якісний український продукт. Адже це не тільки про пиво, воду чи квас, це про підтримку економіки і українського війська.

“Ми активно допомагаємо ЗСУ, ми активно підтримуємо наших працівників, котрі працюють, і активно сплачуємо податки, тримаючи економічний тил нашої країни, — відзначив Володимир Гомівка. — Хочу звернутися до усіх тернополян та жителів міста з важливістю вибору власне українських виробників, українських брендів в цей непростий час. Підтримуючи економіку нашої країни-ми всі спільно наближаємо перемогу”.

Нагороди від “Народного бренду” – це ще один додатковий стимул впевнено крок за кроком наближати спільну перемогу своєю працею.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,