25.04.2024

У черзі та під дощем простояли тернополяни, охочі вакцинуватись

Ваша реклама

Масове скупчення людей біля одного із пунктів щеплень у Тернополі. На вулиці “Шпитальна 4” тернополяни могли пройти ревакцинацію, вводили їм препарат AstraZeneca. 

Аби отримати другу дозу вакцини, люди чекали по дві години під дощем. Одним негода не завада, інші ж скаржилися на погану організацію. Адже, точної години їм не назначали, а просто  повідомили графік прийому у пункті щеплень.

У пункті на Шпитальній наразі працює 2 лікарі та 2 медичні сестри. Пояснили, щоб не створювати скупчення у кабінеті приймали по два пацієнти. Прокоментувати чому стільки людей  в черзі часу не знайшли. Медики процес пришвидшили, залучили ще 1 групу, бо зрозуміли, що охочих щепитись надто багато.

Фахівці ж пояснили, повідомлення про ревакцинацію тернополяни отримали ще 3 місяці тому. Кожному, хто сьогодні прийшов на вакцинацію попередньо повідомили графік роботи пункту. Масового скупчення людей не передбачали, бо ж з 9 до 15 мали б встигнути вакцинувати 250 охочих, розповіла начальниця департаменту охорони здоров’я Ольга Ярмоленко.

Наразі вакцинація завершилась, усіх охочих провакцинували. Це 230 осіб.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,