26.04.2024

У частині медичних закладів Тернополя вже увімкнули опалення

Ваша реклама

Будинок дитини і чотири медичних заклади — вже з теплом. Опалення увімкнули у п’ятьох установах Тернополя.

За словами начальника виробничо-технічного відділу КПТМ “Тернопільміськтеплокомуненерго” Михайла Горбаня, тепло подали до стаціонарного корпусу лікарні на вулиці Клінічній, і у корпус інфекційного відділення на вул. Романа Купчинського. Також минулого тижня почали обігрівати Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню, у Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини та у пологове відділення КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2.

Обігрівають заклади котельні на альтернативних видах палива і заклади, де встановлені Індивідуальні теплові пункти з тепловими лічильниками. Це головна умова подачі тепла у заклади до початку опалювального періоду. А ще для подачі тепла потрібна відповідна заява від керівництва закладу.

“Адміністрація закладів звернулися до нас з листом, щоб подати теплоносій до їхніх приміщень”, — зазначив Михайло Горбань.

До речі, якщо котельня у певному мікрорайоні працює лише в опалювальний період, подати тепло раніше там не вдасться, додає Михайло Горбань. Для цього треба дочекатись рішення місцевих органів влади про початок опалювального періоду. А це, нагадаю, можливе, коли середньодобова температури протягом трьох діб  +8 ° та нижче.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,