25.04.2024

Триває голосування у телепремії “Гордість Тернопілля 2022”, всі кошти з якого направлять на придбання дронів

Ваша реклама

Голосування за “Гордість Тернопілля” активно триває. Лише за перші кілька днів краяни надіслали понад 4000 тисячі смс-повідомлень. Зараз ви можете таким чином висловити свою підтримку представникам 16 номінацій. Адже учасників телевізійної премії є 174.

“Цього року голосування буде відбуватися у два етапи. Перший – це рейтингове голосування за трійку фіналістів. Голосувати можна лише за допомогою смс-повідомлень. Другий етап – це визначення переможця телепремії”, — відзначила директорка телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ.

Чимало розмов велося про те, чи доцільно проводити телепремію у воєнний час. І телеканали “Тернопіль1” та ІНТБ все ж прийняли рішення – це варто зробити. Першочергово, аби подякувати і відзначити людей, які продовжують працювати задля спільної перемоги. А таких у нас чимало.

“Коли номінанти дізнаються, що їх терн7ополяни номінували на телепремію “Гордість Тернопілля”, вони активно применшують свою значимість. Хоча розуміємо, наскільки важко лікувати чи навчати поміж повітряних тривог. Кожен на своєму фронті робить доволі багато і ці вчинки є героїчними”, — зауважив креативний продюсер телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ Артур Шалак.

Перший етап голосування триває до 5 грудня. СМС за кандидата, якого ви вважаєте гідним звання “Гордість Тернопілля”, можна відправити не більше п’яти разів з одного номера у кожній номінації.

У другому етапі із трьох лідерів переможця визначать шляхом підрахунку смс-голосів та голосів членів ради експертів у співвідношенні 60 на 40%, відповідно. До неї увійдуть переможці Гордості Тернопілля 2021, а також партнери. Окрім відзначення кращих, цьогорічна телепремія матиме благодійну складову – телеканали збирають гроші на підтримку ЗСУ.

“Смс платні. Усі зібрані кошти, усі донати і пожертви благодійників чи спонсорів ми скеруємо на придбання дронів для українських військових”, — підкреслила Олена Науменко.

Сьогодні є важливою праця кожного, головне – не зупинятися. Бо тільки спільними зусиллями ми щодня стаємо на крок ближчими до Перемоги.

gordist.tv – офіційна сторінка телепремії “Гордість Тернопілля”. Тут можна ознайомитися із номінаціями і учасниками у кожній із них. А також дізнатися, як саме голосувати за обраного кандидата.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,