26.04.2024

Тернополяни “золотого” віку організували концерт до дня матері

Ваша реклама

Відвідувачі Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення розпочали літній концертний сезон. На сцені у парку ім. Т. Шевченка провели захід приурочений дню Матері.

Створювали святкову атмосферу і настрій глядачам ансамбль “Золоті журавки” та театр пісні “Оберіг”.

Концерт присвячений Дню матері зібрав чимало людей. Вони зазначили, часто відвідують подібні заходи. Адже це чудовий спосіб цікаво і весело провести дозвілля.

Як зазначив директор Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Віталія Харкавого, всі задоволені, що вдалось провести захід, адже торік, через карантин його відмінили. У 2021-му  очікували хорошої погоди, щоб організувати концерт на свіжому повітрі та з дотриманням карантинних вимог.

Привітав тернополянок із таким світлим весняним святом і міський голова. Він зазначив, роль матері в житті кожної людини неоціненна, тому наш обов’язок шанувати і любити їх.

Окрім цього у міському терцентрі зазначили, незабаром тут стартує Університет Третього віку. Навчатись у ньому мають можливість пенсіонери, які проживають на тероторії  Тернопільської громади.

Кількість учасників Університету Третього Віку не обмежена, а навчання триватиме до серпня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: ,