20.04.2024

Тернополяни стали помічниками святого Миколая і здійснювали мрії малюків, про які ті просили в листах

Креатор буд

Щороку ми об’єднуємося, аби допомагати чудотворцю Миколаю. Щоб святий встиг завітати до усіх чемних діток — деякі листи читають помічники, серед них колектив телеканалів Тернопіль1 та ІНТБ. У церкві святого апостола Петра у Тернополі стояла така ялинка, а на ній — побажання малюків. Охочі, серед них і наші журналісти, брали листи і приносили в храм те, про що просили дітки.

Ми також взяли на ялинці два листи з дитячими мріями. В одному дівчинка просила ролики. З таким подарунком допоміг магазин “Ровер+”. Директорка Галина Тофіль каже, відчуття казки і дива для дітей дуже важливе, варто попри усі негаразди дарувати радість, тому стати помічником Миколая тут були раді.

До роликів дали ще й захисний шолом і наколінники, бо ж треба кататися безпечно. В іншому листі хлопчик просив про іграшку. Звісно наш колектив знайшов бажане, докупили солодощів та фруктів і повезли в храм. Вже звідти святий чи його помічники зможуть забрати подарунки і розвезти малюкам.

Зазначимо, тернополяни взяли більше тисячі листів від діток, аби втілити їхні мрії в реальність. Францисканська молодь до 19 грудня усі подарунки розвезе до домівок малечі. Цьогоріч чи не у всіх листах діти просять головного — перемоги України. Подробиці дізнавайтеся із сюжету.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,