29.03.2024

Тернополянки поважного віку готуються до презентації унікальної виставки

Ваша реклама

Як підібрати ідеальний образ і виглядати на всі 100%. В рамках соціального проєкту «Антиейджизм» 8 тернополянок зустрілися зі стилістом Ольгою Вінницькою. На початку зустрічі, за чашкою кави, фахівчиня познайомилася з кожною з учасниць, а також дізналася, якому стилю одягу жінки надають перевагу.

Побачити себе в кардинально нових образах учасниці зможуть вже зовсім скоро, адже на кожну з них чекає яскраве перевтілення. Впродовж вже декількох тижнів жінки зустрічаються з психологами та менеджерами модельних агенцій. Так готуються до тематичної фотосесії. Тепер – зустріч з стилістом. Пані Ольга для кожної підбирає образи, в яких жінки позуватимуть перед камерою вже зовсім скоро. Учасниці кажуть, до сміливих експериментів готові і здивують місто своїми образами.

Сміливий образ на фотосесії має бути, зокрема, в пані Лідії – накидка з хутра і нова зачіска. Учасниця соціального проєкту “Антиейджизм” каже, у свої 57 не боїться експериментувати.

А от ще одна учасниці – пані Зоя зізнається, для неї участь у цьому проєкті стала справжнім викликом самій собі. Погодилася взяти участь жінка не відразу, а з другого запрошення. Каже, спочатку боялася змін, та тепер насолоджується новими можливостями і цікавими зустрічами. Додає, тепер всім знайомим рекомендує долучатися.

Попереду на учасниць чекає ще декілька зустрічей зі стилістами. І вже тоді образи кожної остаточно будуть сформовані, кажуть у Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Завідувачка відділення денного перебування Марія Бісовська зазначила, що підбираючи образи, фахівці обов’язково враховують і бажання учасниць.

Додамо, участь у проєкті терцентру беруть 8 жінок, які пройшли попередній кастинг. Позаду вже три етапи підготовки, а попереду – фінальні приготування і відкриття фотовиставки, яка має здивувати тернополян і вкотре довести, що жінка красива у будь-якому віці.



Джерело | Т1 Новини