25.04.2024

Тернополянка взяла участь у соціальному проєкті про медиків “Я жива людина”

Ваша реклама

Відчути себе звичайними людьми. Красивими, без медичних халатів, масок та рукавиць. Саме цього зараз найбільше бракує медикам.

Подарувати і нагадати лікарям про їхню красиву буденність вирішили у проекті “Я жива людина”. Подякувати ЛЮДЯМ, яких ми звикли називати лікарями – з такою метою Оля Маринцева, організаторка проєкту, почала його організовувати. Жінка розповіла, що хоче, аби в лікарях, які були за масками у час пандемії, і досі залишаються на сторожі людських життів – бачили в першу чергу красивих людей. Зі своїми поглядами, захопленнями чи проблемами.

До проекту долучилася тернополянка Леся Ясніцька. Дівчина – портретний фотограф. Лікарів знімали у двох іпостасях – спочатку в медичному одязі, в стінах медзакладу, а потім – в буденній, неробочій атмосфері.

В лікарні на фотосесію кожного медика мали всього 10 хвилин. Наступного дня в студії, по пів години. За цей час, зазначила дівчина, вдалось зав’язати щиру розмову і навіть довідатися про життя «без халатів».

У проекті взяли участь 35 медиків київського інституту серця. З лікарями працювала ще й чимала знімальна команда. І організатори, і команда, і самі лікарі підкреслили – після проекту життя точно змінилося. І переконані, слово «дякую» вартий почути кожен медик в країні.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,