28.03.2024

Тернополянка Ольга Шахін стала однією із 116 українок, які отримали орден “Берегиня України”

Креатор буд

Орден «Берегиня України» отримала тернополянка. Ольга Шахін – громадська діячка, яку знають завдяки активній позиції та підтримці усіх, хто цього потребує.

У Києві днями їй вручили відзнаку в рамках Міжнародного проекту «Берегиня України».
Ольга Шахін – авторка та ведуча телепрограм, які покликані допомагати потребуючим, щодень вона розпочинає саме з цього. Жінка зазначила, момент вручення Ордену – хвилюючий, адже така нагорода – це велика відповідальність.

Сучасну берегиню словами описати важко, зазначили самі учасниці конкурсу. Серед 5 сотень претенденток обрали тих, які дійсно активні, дієві, водночас щирі та відважні. Це ті жінки, які доводять – жінка нині може все, якщо вірить, що це дійсно потрібно.

Організатори розповіли, вже 4 рік поспіль в усій Україні шукають жінок, гідних носити звання «Берегиня». Цьогоріч 116 жінок обрали для нагородження. Незалежно від віку, професії вручили ордени тим, хто думає про майбутнє, і є дійсно берегинею країни.
Загалом проект запроваджений першим президентом України Леоніом Кравчуком. Саме його підпис стоїть на посвідченні та грамотах, які вручали Берегиням.

А обирали представниць для нагородження безпосередньо органи місцевого самоврядування.

Без перебільшення – усі учасниці, які з’їхались з цілої України – берегині. Та особливої уваги заслуговують і ті, хто на передовій захищає нашу землю та країну. Їм теж вручали відзнаки. Загалом за всі роки проекту – такі нагороди вручили 6 сотням українок.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,