27.04.2024

Тернопільські спортсмени — призери Чемпіонату України із самбо

Ваша реклама

Самбо. Цей бойовий вид мистецтва активно розвивають у Тернополі. З останнього Чемпіонату України тернопільська команда привезла дві нагороди. Ще троє спортсменів зупинились за крок до медалі. Змагання відбувалися у Львові. Туди визначити кращого приїхали близько 800 спортсменів з усієї України. Більше про наших самбістів дізналися наші журналісти.

Бронзова нагорода чемпіонату України з самбо — перша медаль Валерії Демчук на таких серйозних змаганнях. Зізнається, результат просто не дався. Було більше тренувань і фізичної підготовки. Але водночас це і додало впевненості у своїх силах.

Ще одну нагороду у скарбничку тернопільської команди приніс Денис Фік. Він також бронзовий призер Чемпіонату України. В перший день змагань у Львові спортсмен не зміг вдало виступити у спортивному самбо. Але вирішив спробувати долю у бойовому. І не прогадав.

Ще троє тернопільських спортсменів зупинились за крок до п’єдесталу. Це Анна Пушкар, Ігор Бобко, Ілля Тукало. Але вони не падають духом і вже знають, що мають робити, аби наступного разу показати кращий результат.

Успіхи хлопців і дівчат відзначає і керівник першого відділення Тернопільського осередку самбо Національної федерації самбо України Віталій Гнатишин. Тренер виступом підопічних задоволений. Комусь більше пощастило із жеребом, комусь дістались сильні суперники. Хтось спробував сили у новій ваговій категорії. Змагальний досвід – безцінний.

Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,