26.04.2024

Тернопільські правоохоронці вручили шкільне приладдя потребуючим дітям

Ваша реклама

Упродовж тижня в області проходила Всеукраїнська акція «Готуємось до школи разом». Основна мета – допомогти дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей підготуватись до нового навчального року.

У Тернополі на Театральному Майдані та в територіальних громадах області поліцейські разом із громадськими організаціями в рамках акції розмістили спеціальні бокси, де всі охочі могли покласти різне шкільне приладдя.

З новими рюкзаками, зошитами, ручками, олівцями, альбомами для малювання та книгами пішли до школи вихованці Тернопільського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Зібрану допомогу їм напередодні передали поліцейські спільно з Міжнародним Фондом добрих людей.

Як розповів директор центру Володимира Завіша, для їхнього закладу – це суттєва підтримка. Цьогоріч, за словами Володимира Завіші, шістнадцять вихованців приступлять до навчання, четверо з них – підуть у перший клас. Колективу центру було б важко зібрати усіх до школи. Але завдяки підтримці співробітників поліції та небайдужих громадян діти забезпечені усім необхідним для навчального процесу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,