25.04.2024

Тернопільські переможці Кубка міського голови з таїландського боксу отримали чергові нагороди

Ваша реклама

Максим Онуферко та Максим Сливінський вибороли перші місця на Кубку міського голови з таїландського боксу. Хлопці розповіли, цим видом спорту займаються не перший рік. В планах – щоразу на змаганнях показувати все кращі результати.

Хлопці займаються у спортивному клубі “Puncher”, що знаходиться в одному з корпусів Західноукраїнського національного університету. Тренер юних спортсменів Арсен Шимків зазначив, добре знає, наскільки в спорті важлива підтримка, адже ще кілька років тому і сам брав участь у різних змаганнях. Запевнив – його вихованці мають всі необхідні умови, аби досягати поставлених цілей.

Окрім заслужених нагород на чемпіонаті, спортсмени отримали відзнаки і від ректора ЗУНУ. Андрій Крисоватий зазначив, що готовий допомагати молоді, яка розвивається і прославляє наше місто. Адже важливо, аби підростаюче покоління займалось спортом та пропагувало здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, чемпіонат з таїландського боксу в Тернополі організували, зокрема, представники обласної федерації муай-тай, а участь у змаганнях взяли понад 160 учасників із різних міст України. Перше командне місце вибороли тернополяни.

Читайте також: Майже 160 учасників: у Тернополі нагородили переможців Кубка міського голови з таїландського боксу

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,