24.04.2024

Майже 160 учасників: у Тернополі нагородили переможців Кубка міського голови з таїландського боксу

Ваша реклама

Попри те, що таїландський бокс або муай-тай вважають одним із найжорстокіших видів бойових мистецтв у світі, він доволі популярний у Тернополі. Днями у нашому місті відбувся відкритий чемпіонат, Кубок міського голови Тернополя, з таїландського боксу.

Змагання зібрали учасників зі всієї України. Боролись за першість вони в різних вікових і вагових категоріях. Оскільки учасників було справді багато, майже 160, то чемпіонат тривав майже 12 годин. У підсумку, команда з Рівного виборола бронзу, спортсмени з Івано-Франківська зайняли друге місце, а командну першість вибороли тернопільські бійці.

Виконавчий директор Тернопільської обласної Федерації тайського боксу та керівник обласного осередку ГО «Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність нації»» Юрій Сенів підкреслив, що такими змаганнями популяризують спорт і мотивують молодь.

Організатори розповіли, такі чемпіонати важливі насамперед для самих бійців, адже це майданчик для нових досягнень, оцінки своїх сил і визнання в колі спортсменів. Особливість цього турніру ще й у тому, що учасники не платять стартових внесків, як це прийнято під час подібних змагань. До того ж, аби спортсмени таки розвивались, у Тернополі вони можуть безкоштовно займатись у залах-партнерах, наголосив засновник спорткомплексу “WORKOUT HALL”, голова Тернопільських обласних федерацій тайського боксу та змішаних єдиноборств ММА Богдан Юлик.

Дружина організатора змагань, Мар’яна Юлик, теж прийшла на чемпіонат, щоб підтримати учасників. Вона, до слова, не лише вважає спорт трендом ХХІ століття, а й переконана в тому, що такі змагання виховують справжніх чоловіків.

У перервах між поєдинками, серед присутніх розігрували оригінальні призи. Нагороди переможцям кубка міського голови Тернополя, Сергій Надал вручав особисто. Організатори ж запевнили, що подібні чемпіонати влаштовуватимуть у нашому місті регулярно.

Слідкуйте за подіями в Тернополі та області! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/ternopil1_tv



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,