25.04.2024

Тернопільська боксерка виборола “срібло” на турнірі в Угорщині

Ваша реклама

Фото: управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА

Знай наших. Тернополянка Олеся Крисюк стала срібною призеркою на міжнародному боксерському турнірі в Угорщині.

Про це поінформували в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА.

Срібну нагороду спортсменка здобула на міжнародному боксерському турнірі “Меморіал Іштвана Бочкаї 2023”. Такі змагання відбулись в Угорщині. Участь у них взяли майже три сотні спортсменів із 25 країн світу. Українські боксери здобули на цьому турнірі 18 медалей, і одне «срібло» серед цих нагород – на рахунку нашої землячки.

Як розповів тренер спортсменки Руслан Фірман, Олеся Крисюк виступала у ваговій категорії 81 кг, і у фінальному двобої поступилася австрійці Еммі-Сью Фреєнтрі. Відтак стала срібною призеркою.

“Пишаюся Олесею, бо вона, як завжди, показала сильний поєдинок. Попри війну, наші спортсмени продовжують тренуватися і демонструвати усьому світові, що українці – переможці! А головна наша перемога ще попереду!” – наголосив Руслан Фірман.

Додамо, що Олеся Крисюк – представниця Тернопільської обласної організації Федерації боксу України, студентка Західноукраїнського національного університету, є вихованкою КДЮСШ з греко-римської боротьби відділення боксу, представляє ШВСМ та спортивне товариство “Динамо”. Тренується під керівництвом Руслана Фірмана в спортивних клубах “Шкіряна рукавичка” і “Текстильник”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,