25.04.2024

Тернопіль і Фінал Кубка України: свято футболу і бійка із фанатами

Ваша реклама

1:0 і київське “Динамо” здобуло Кубок України із футболу вже 13-й раз. Ювілейний, 30-й фінал кубка цього року приймав Тернопіль. На міському стадіоні зійшлися “Динамо” Київ і луганська “Зоря”. Для останніх це вже другий фінал, щоправда перемоги чорно-білі ще не здобували.

Як зазначив головний тренер ФК «Зоря» Луганськ Віктор Скрипник, гра зі боку їхньої команди була побудована тактично правильно, але завжди все вирішують нюанси. Це –  виконавча майстерність суперника, готовність, впевненість.

Головний тренер ФК «Динамо» Мірча Луческу прокоментував, що обидві команди добре підготовлені тактично, проте у результаті перемогла та команда, яка на долю секунди грала швидше і передбачала ходи суперника.

Під час фіналу Кубка України активними були і вболівальники, які залишились біля міського стадіону. На початку першого тайму диктор оголосив, що прохід вболівальників на стадіон припинений. Все через порушення правопорядку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, фанати побилися із правоохоронцями. Через це, перестали пропускати на стадіон навіть тих вболівальників, які мали квитки.

Нагадаємо, як зазначав міський голова Тернополя, місто вклало в підготовчі роботи майже 14 мільйонів гривень. Але це не тільки для проведення Кубка. Розраховують, що на стадіоні гратимуть команди Української Прем’єр-ліги і проводитимуть міжнародні змагання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,