05.05.2024

Теплохід “Капітан Парій” на плаву: особливості прогулянок у воєнний час

Ваша реклама

Атракція для тернополян і гостей міста. На тернопільському ставі стартував сезон теплохідних прогулянок. Організатори оприлюднили вартість послуги, а також розповіли, як діятимуть під час повітряної тривоги.

Щороку як тільки дозволяє погода, тернопільським ставом починають курсувати три теплоходи. Цьогоріч першим вийшов на воду Парій.

Про поїздку анонсували заздалегідь. Тож аби потрапити на борт – люди шикувалися в чергу. Прогулянка на теплоході подобається і містянам, і гостям Тернополя.

За зиму встиг скучити за ставом та  людьми капітан теплохода Мирон Крохмальний. Тому радий знову взятися за штурвал, тим паче – людей значно більше ніж зазвичай. Тарифи цього року не змінювали. Вартість прогулянки теплоходом для дорослого – 25 гривень, 10 для дітей від 6 до 12 років, та безкоштовно – для наймолодших.

До слова, якщо повітряна тривога застала теплохід в рейсі – він розвертається і люди мають на березі пройти в найближче укриття. Це відзначив радник міського голови Тернополя Антон Марчевський.

Емоції учасників прогулянки на теплоході — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,